top of page

Elite Hotell Luleå

Under uppstarten av No Perfect Yoga etablerades ett väldigt fint samarbete med Elite Hotell Luleå. Som No Perfect Yoga medlem får du nu möjlighet att bo på Elite Hotell till ett väldigt förmånligt pris. Tänk bara att vakna upp och äta frukost i den här otroligt vackra Festivitetssalen med anor från tidigt 1900-tal! 
Stadshotellet_festivitetssalen_1.jpg

Pang-erbjudande

Specialpris på hotellrum för No Perfect Yoga medlemmar! 

Annica Öhman är försäljningschef på Elite Hotell i Luleå och när jag höll på och fixa i ordning för den första filmningen av No Perfect Yoga så kom hon fram till mig och sa "tusen tack för alla fina klasser du bjudit på via instagram innan jul". Jag visste precis vem hon var, ja i alla fall vilket hennes instagram namn var.

 

Sedan dess har samarbetet med all personal på plats varit guld, och därför känns det lite extra häftigt att utveckla det här samarbetet med Annica och Elite Hotell. 

När man får resa ordentligt igen, eller för dig som bor i närheten av Luleå och längtar efter lite extra lyx, så hälsar Annica följande:

”Vi är glada att få erbjuda dig som No Perfectmedlem logi hos oss på Elite Stadshotellet i Luleå till ett förmånligt pris.

 

Erbjudandet gäller till och med den 30 juni 2021.

 

Helgpris fredag-söndag i våra fina Superiorrum 750:-/rum/natt.

Veckopris måndag-torsdag i Superiorrum 950:- /rum/natt.

 

Bokar gör du på 0920-27 40 00 eller info.lulea@elite.se  

Vi önskar dig varmt välkommen!”

OBS! För att ta del av erbjudandet måste du uppge en kod. Den finns på din medlemssida när du valt din prenumeration. 

Elite Hotell

Unna dig en staycation

Elite Hotels erbjuder klassiska hotell som är centralt belägna i flera av Sveriges betydande städer, stora som små. Från Kiruna i norr till Malmö i söder. Varje hotell har sin unika historia och säregna karaktär att uttrycka, men med en gemensam känsla och alltid med bästa läge.

Stadshotellet_rum_sup_419.jpg

Frukostmys. Familjär service. Anrika miljöer.

Varför inte rulla ut mattan på ett Elite Hotell? På platser runt om i hela Sverige. 
Stadshotellet_loungen_1
Stadshotellet_festivitetssalen_1
Stadshotellet_loungen_2
bottom of page