top of page

Flow, slow & power.
Det här är No Perfect Yoga.

En plats för återhämtning, utmaning, svett, vila, kraft och balans. Det finns inga rätt eller fel, du gör det du kan och vill. Och så är det bra så. 

Tänk att allt det här blev resultatet efter några veckors intensiva live-klasser på Instagram mitt i en pågående pandemi. Flera hundra deltagare yogade med mig från mitt lilla kök i Luleå och det gav mig kraft och motivation att ta steget vidare. Jag hoppas verkligen att du ska trivas här och att vi kan fortsätta skapa prestigelösa klasser och fina yogastunder tillsammans.

_MG_0673.jpg

Malin Winberg

grundare No Perfect Yoga

Jag minns mina första yogaklasser. Tillsammans med en power-yoga DVD från Casall körde jag på med samma två klasser i flera, flera år. Nu är det över 15 år sedan, och yogan har sedan dess följt med mig på olika sätt genom livet. Idag är jag egenföretagare, jobbar med allt från uppdrag som programledare och att föreläsa till att producera podcast för regional utveckling och att leda workshops. Yogan är mitt sätt att må bra, landa och att återhämta mig. Genom yogan hittar jag min egen inre kärna, ja det låter lite flummigt kanske jag vet, men det är så det har blivit. Yogan har lärt mig att vara mer snäll med kroppen, lyssna på riktigt när det är läge att gasa och när det är bättre att vila. Det är en plats där jag inte behöver prestera och där det är helt okej att ena dagen känna sig stark och andra dagen svag. 

Jag är utbildad instruktör och har jobbat med träning sedan 2012. Mitt första uppdrag var att leda herrgympa i Piteå, minnen och erfarenheter som jag bär med mig än idag. Där fick jag på riktigt se och känna effekterna av träning och rörelse på nära håll. Att leda gruppen genom allt från armhävningar till dansmoves med Shakira på högsta volym (japp, det är helt sant) gav så mycket välmående och gemenskap. Plus att den tiden bjöd på massor av härliga skratt!

 

Genom åren har jag gått massor av utbildningar inom träning och ledarskap. Allt från Les Mills till SAFE Education, och jag är även utbildad och certifierad Personlig Tränare (via The Academy, en av Sveriges främsta PT-skolor).
 

Sedan 2013 jobbar jag som instruktör på Inpuls i Luleå. Det är också där du kan köra yoga med mig live om du bor i Luleå eller har vägarna förbi! 

Malin Winberg, grundare

Min vision

Sänka ribban & få fler att upptäcka yogan

Min drivkraft och vision med No Perfect Yoga handlar om att inspirera till rörelser som får dig att må bra. Det behöver inte vara särskilt krångligt eller svårt. Du gör det du vill och kan, och så är det bra så. 

Yoga kan vara så mycket olika och jag vill dela med mig av klasser och inspiration för att få fler att röra sig på sitt eget sätt. Bli en bättre kompis med kroppen, helt enkelt. På köpet så får du bland annat en bättre andning vilket i sin tur sänker stressnivån och gör dig tåligare i stressiga situationer. 

 

No Perfect Yoga är en tillgänglig yoga som du kan använda när och var du vill. Yoga som får dig att må bra, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren yogi. 

Varmt välkommen. Jag hoppas att du ska trivas här! Och yogan kan bli din, precis så som den blev min tack vare den där power-yoga DVD:n jag körde mer eller mindre på repeat för drygt 15 år sedan. 

_MG_9385.jpg
Min vision

Prestigelöst. Enkelt. Hur du vill.

Återhämtning, utmaning, vila, kraft och balans.
_MG_9963
_MG_8727
_MG_0511
_MG_9913.jpg

Vad är det för typ av yoga, då?

Flow, slow & power

De flesta av mina klasser är flödande yoga, ett begrepp som några kanske känner till är vinyasa flow. Det kan ibland gå långsamt och ibland lite snabbare och vissa flow klasser är mer intensiva än andra. Detta blandas med lugnare yin-inspirerade pass och svettigare klasser med mer power. Flow, slow & power helt enkelt. 

Utbudet är en mix av nybörjarklasser och klasser som utmanar lite mer. Min intension är alltid att alla ska känna sig som välkomna och oavsett nivå på klassen så vill jag skapa en inkluderande känsla. 

Jag erkänner!

Jag kan inte utföra alla positioner i yogan med "perfekta linjer", stå i kluriga positioner upp och ner eller göra massa knutar runt axeln bakom benet. Och det är liksom det som är grejen. Det handlar inte om att göra perfekta positioner och det tog mig så många år att förstå det. Jag jämförde mig så mycket med hur alla andra såg ut och ville göra exakt så som läraren gjorde. Men vi har alla olika kroppar och funkar olika. Därför blir också yogan olika. Det handlar inte om hur det ser ut, det handlar om hur det känns. För dig! Ingen annan. 

Stel som ett kylskåp?!?

Vet du hur många gånger jag har hört en deltagare säga att hen är stel som ett kylskåp? En effekt från regelbunden yoga är att det gör dig mer rörlig och flexibel. Mjukare. Men inte bara fysiskt, utan även mentalt. Det är en av de främsta fördelarna tycker jag, att du blir flexiblare både i kroppen och i tanken.

Vad är det för typ av yoga?
bottom of page