top of page

Inpuls Luleå + No Perfect Yoga

Inpuls i Luleå är mitt hemmagym. Det är där jag håller klasser varje vecka & som Inpuls medlem får du även ett premium-erbjudande här på No Perfect Yoga.
 
Är du inte medlem, bor du i Luleå eller har vägarna förbi så hör gärna av dig om du vill komma och pröva ett pass "IRL" med mig på Inpuls!
Yoga%2520trio_edited_edited.jpg

Till dig som är medlem på Inpuls Luleå

Exklusivt erbjudande

Av olika anledningar kan det ibland vara så att du inte kan, vill, får eller orkar vistas bland andra. Då kan du enkelt logga in på No Perfect Yoga i din dator, mobil eller surfplatta, rulla ut din matta och trycka på play för att ta del av både gemenskap och yoga, när och var du vill. En supersmidig tilläggstjänst - precis som en PT online - fast yoga. 

 

Här kan du som Inpuls-medlem ta del av ett exklusivt erbjudande som innebär att du får möjligheten att testa yoga i lugn och ro. Välj din plats i hemmet och utvecklas i din egen takt. 

 

Vill du yoga med mig live så är du varmt välkommen till Inpuls i Luleå!

Träning på Inpuls

Ny anläggning mitt i city

Inpuls grundades år 1999 av Kirsi Poikela, Susanne Westerlund och Pernilla Forsberg. 

De har varit med från begynnelsen, först som instruktörer på dåvarande Impuls och sedan 1999 som ägare av nya Inpuls.

 

Ägarna står för bred kompetens inom hälsa och välbefinnande. Verksamheten genomsyras av den gemensamma drivkraften - träningsglädje. Det handlar om lusten att leva fullt ut på alla plan, privat såväl som i arbetslivet. 

Inpuls har mottagit flera fina utmärkelser genom åren och år 2019 blev vi utsedda till Sveriges bästa gym!

01-31 inpuls bild till NPY hemsid.001.jp
bottom of page